Wat doen we

Verantwoordelijkheden en garanties - ontwikkelaar

Van de ontwikkelaar die wordt ingezet kan worden verwacht dat hij/zij bekend is en zal handelen naar de verantwoordelijkheden en garanties als hierboven benoemd.

  • SAP HR kent een vrij specifieke opbouw en dat heeft zijn weerslag op HR specifieke software componenten.
  • De ontwikkelaar kan zich beroepen op een forum dat via HRchannels beschikbaar is. Ontwikkelaars krijgen vanuit de Abap coordinator richtlijnen en een werkplan aangemeten ­ indien dat nodig is. De ontwikkelaar kan een beroep doen op deze coordinator rol en van hem/haar wordt ook verwacht dat hij/zij dat doet.
  • De inzet van ontwikkelaars moet op afstand kunnen worden geregeld. Door de vaak kortlopende opdrachten en door de toezicht­opzet mag de eindklant niet verwachten dat Abap ontwikkeling on­site wordt doorgevoerd. In principe zal de ontwikkelaar de klant bezoeken voor het opnemen van specificaties en voor het uitrollen van de oplossing. Verdere afhandeling gebeurt op afstand.
  • Bij het afronden van een opdracht voorziet de ontwikkelaar de Abap coordinator in een beknopte lijst met technische componenten die gemaakt of geraakt zijn. Deze lijst wordt gebruikt voor de toezicht ronde alsook voor het versie beheer van “HRchannelssoftware” bij de klant.
Let op: aanmelden is alleen bedoeld voor de medewerkers van BV TallVision IT.