Software bibliotheek

De bibliotheek

De volgende software componenten zijn direct inzetbaar op een ontwikkelsysteem. Voor ieder onderwerp is een werkbeschrijving met feitenlijke ABAP code voorhanden:

De grote gemene deler voor deze componenten is dat ze vrij algemeen toepasbaar zijn. Waar software voor een klant-specifieke toepassing wordt ontwikkeld worden vaak oplossingen uitgewerkt die een heel nauwkeurig uitgezet doel hebben. Deze componenten zijn ook gemaakt voor een doel, echter het "klant-specifieke" is hierin niet meegenomen. Hierdoor ontstaan herbruikbare en breed inzetbare componenten. Bij het verwerken van klant specificaties zijn voor de versies die hier beschikbaar worden gesteld juist de delen die niet "voor iedereen" gelden achterwege gelaten.

Zoek in de bibliotheek

Zo hoort software te zijn. Eenvoudig, doeltreffend, geschikt voor algemeen gebruik. Let wel: deze software componenten zijn met zorg samengesteld en getest maar u blijft zelf verantwoordelijk voor de inzet. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid welke zou voortvloeien uit het gebruik van een of meerdere van deze gratis beschikbaar gestelde software componenten. Mocht er onverhoopt iets mis gaan laat het ons dan wel weten - zodat wij het probleem mogelijk kunnen verhelpen. 

Let op: aanmelden is alleen bedoeld voor de medewerkers van BV TallVision IT.