Software bibliotheek

Verstuur een bestand als bijlage

Soort Gratis download
Functie Email generator
Installatie Direct inzetbaar Stap-voor-stap installatie instructies
Vertalingen
Versie Gebouwd: mei 2015
Laatste beurt: mei 2015
Bijzonderheden Enkelvoudige rapportage, Object Oriented, geschikt voor achtergrond uitvoering. 

Rapportage waarmee een email wordt samengesteld met de gegevens op het selectiescherm. Daarbij kan een standaard SAP tekst worden uitgekozen die als email inhoud wordt gebruikt. Tevens kan een bestand (server bestand) worden aangegeven welke als bijlage aan de email met tot 5 ontvangers opgenomen. In combinatie met de andere componenten in deze bibliotheek kan bijvoorbeeld de uitvoer van een rapportage op gezette tijden naar medewerkers worden gestuurd.  

De naamvan de bijlage kan worden aangepast, om de naam errors.log te veranderennaar SAP-DEV-errors.txt, in het onderstaande voorbeeld. Het type bijlage kan worden ingesteld op "Tekst" of "Binair" en het onderwerp van de email kan op het selectiescherm worden opgegeven. 

De inhoud van de email kan een meer-regelige uitleg bevatten, welke moet worden ingevuld in een standaard SAP long-text, de zogenaamde SO10 tekst. Als optie kan een dergelijke heldere uitleg tekst in het selectiescherm worden aangewezen, zodat het bij het opstellen van de email wordt gebruikt als email-body. Standaard SAP teksten kennen een vertaling, wat er toe heeft geleid dat er op het selectie scherm hier ook een taal is opgenomen. 

Het selectiescherm

Ook de email die hier wordt opgesteld zalin de inhoud aangegeven uit welk SAP systeem de email komt. 

Probeer het zelf

Bekijk de Stap-voor-stap installatie instructies en pak hier uw eigen versie van deze rapportage op:

Let op: aanmelden is alleen bedoeld voor de medewerkers van BV TallVision IT.