Software bibliotheek

Verstuur een job verslag

Soort Gratis download
Functie Email generator
Installatie Direct inzetbaar Stap-voor-stap installatie instructies
Vertalingen
Versie Gebouwd: mei 2015
Laatste beurt: mei 2015
Bijzonderheden Enkelvoudige rapportage, Object Oriented, geschikt voor achtergrond uitvoering.  

Rapportage waarmee een email wordt samengesteld met de gegevens op het selectiescherm. Daarbij kan een standaard SAP tekst worden uitgekozen die als email inhoud wordt gebruikt. Tevens kan een bestand (server bestand) worden aangegeven welke als bijlage aan de email met tot 5 ontvangers opgenomen. In combinatie met de andere componenten in deze bibliotheek kan bijvoorbeeld de uitvoer van een rapportage op gezette tijden naar medewerkers worden gestuurd.  

Voor sommige taken (achtergrond taken) kan het verloop critisch zijn en is het belangrijk dat de juiste personen op de hoogte blijven van het verloop. Achtergrond taken worden in stappen gepland, door deze rapportage er als stap tussen te plaatsen, wordt de ontvanger (ontvangers) voorzien van een email waain het achtergrondtaak verslag is opgenomen. Op een presenteerblaadje geeft het systeem dan aan hoe laat een stap is gestart en hoe laat ze is beeindigd.  

Het selectiescherm

Ook de email die hier wordt opgesteld zal in de inhoud aangegeven uit welk SAP systeem de email komt. Voor een uitleg over het stukje "Inhoud (tekst)" zou je even moeten kijken bij de documentatie van "Verstuur een email met bestand". 

Probeer het zelf

Bekijk de Stap-voor-stap installatie instructies en pak hier uw eigen versie van deze rapportage op:

Let op: aanmelden is alleen bedoeld voor de medewerkers van BV TallVision IT.