HRchannels uitgaande HR interface

De naam van deze website is tevens een (hoofd) produkt dat voor het beschikbaar maken van SAP HR gegevens aan de overige systemen wordt gevoerd. Deze website bevat de gebruikersdocumentatie waarmee HRchannels uitgaande interface optimaal kan worden ingezet. Daarnaast voert deze website een scala aan overige SAP tools die veelal gratis tot uw beschikking wordt gesteld. Ze demonstreren een werkwijze, ze geven aan wat wij kunnen doen om uw SAP HR systeem soepeler te laten lopen en ze zijn ons visitekaartje. Probeert u het maar eens uit, of laat ons daarbij helpen. 

In een notedop: het hoofd-produkt HRchannels uitgaand maakt het complexe datamodel aan SAP HR gegevens beschikbaar in elk gewenst formaat. Met een overzichtelijke mapping opzet waarvoor rapportages beschikbaar zijn en waarin voor de mapping relevante documentatie is verwerkt, kunnen een scala van mogelijke export formaten worden aangeboden. 

Kort samengevat gaat het hier dus om een produkt dat de gegevens uit SAP HR beschikbaar maakt voor een derden systeem. Dit kan bijvoorbeeld zijn: Active directory (LDAP), ADP (verloning) of mogelijk zelfs de vervanger van SAP HR, waarbij de opzet dus voor een uitgaande conversie wordt ingezet.